Skip to main content
Category

Анкети

Средношколците најмногу читаат авантуристички книги и научна фантастика

Средношколците во државава купуваат книги во печатена форма. Најмногу читаат авантуристички книги и научна фантастика на македонски, а потоа на англиски, албански, српски и на други јазици. Ова го покажува…
Read More