Skip to main content
Category

Зборник 8

Ирена Павлова Де Одорико: За емиграциите на дводомните писатели

Ирена Павлова Де Одорико   ЗА ЕМИГРАЦИИТЕ НА ДВОДОМНИТЕ ПИСАТЕЛИ   Емигрирањето не е ексклузивитет. Емигрираме на многу начини, во различни контексти и од различни мотиви. Излегувањето од матката е…

Read More